X

Finn inspirasjon fra våre flotte kunder

Sundsdal Racing

F2 fører Frode Sundsdal har innredet verkstedet og lastebilen med flex innredning og våre 400+5000 vogner. Føler med på alle VM rundene..

Zyrus engineering Oslo

Garage15 leverte alt av verkstedinnredning, benker, skap, verktøy, demonteringsbord og håndverktøy. Gutta som setter kvalitet og finnish i høysetet..

Anders Moen’s Garasje

Denne innredningen er laget av 4000 + 5000 serie verktøyskap på hjul som er demontert hjula. Laget en delikat rustfri list i toppkant for og tilpasse topp-profilen den er på disse modulene. Et ryddig oppsett med riktige detaljer.

Mc garasjen med detaljer i fokus..

En flexkombinasjon med utbygget arbeidsøy. Her er to hjørneskap satt sammen for o g lager en 90cm dyp arbeidsbenk. I matchende rødfarge er vegger malt for og øke trivselen på dette flotte stedet.

Lunde Bygg AS

Flex 272cm innredning. 272cm bred.    270cm høyde. Dobble overskap montert i overkant av Standardinnredningen. Som er 200cm.  Dette kan høydejusteres. Kran er flyttet til vegg. . Garage15 leverer med blandebatteriet i topplata som standard. Oppheng og Colaskap er også  Garage15 produkter. Stor nytelses faktor.

Produkter i bruk

Wiik Motorsport

Flex innredning. Tilpasset kundes Ønske.

Produkter i bruk

Tor-Anders Rignes Toyota Drifting verksted.

En plassbygd flexløsning tilpasset Tor Anders sitt behov.

Produkter i bruk

Hvermansen garasjen

Arbeidsbenk 2m, vogn 3 skuffer, vogn 9 pluss 4 skuffer, vogn 7 skuffer med kjemikalieskap. Nå er det orden i garasjen med Garage15.

Produkter i bruk

Jon Kristians garasje

Veldig fornøyd med Garage15 sine produkter. 5 skuffeseksjoner. 3 høyskap og 7 overskap

Produkter i bruk

Knut R Loddengaard

Et flott gjennomført verksted. Flex innredning med hjørnemodul. Se og nyt….

Inspirasjon
Slipp en fil her eller klikk for å laste opp Velg fil
Maksimal filstørrelse: 2MB
Sending